Despre Noi

Camera de Modă a României este asociația cu caracter profesional și educațional, fără scop lucrativ, care disciplinează, coordonează și promovează modă românească și urmărește, pe termen lung, dezvoltarea acesteia.

Asociația reprezintă cele mai ridicate valori culturale ale modei romanesti. Scopul său este de a proteja, coordona și întări imaginea, atât în România, cât și în străinătate, a modei și a portului popular românesc.

În conformitate cu prevederile statutului, Asociația este punctul de referință pentru toate inițiativele  naționale și internaționale care vizează valorizarea și promovarea stilului românesc, obiceiurilor și modei.

Încă de la înființarea sa, Asociația urmărește o politică de sprijin organizațional care vizează cunoașterea, promovarea și dezvoltarea modei prin evenimente cu o imagine intelectuală deosebită în România și în străinătate.

Misiunea noastră este să reprezentăm, să sprijinim și să promovăm moda românească cât și imaginea modei românești, atât în țară cât și peste hotare. Design-ul românesc și-a confirmat valoarea, iar Camera de Modă vine să sprijine acest domeniu creativ, prin organizarea de evenimente și parteneriate care să pună într-o lumină pozitivă designerii și moda autohtonă. Suntem orientați spre a investi în colaboratorii noștri și dorim ca asociația noastră să se alinieze omologilor din Europa și nu numai. 

Camera de Modă își propune să aibă performanțe la nivelul organizării de evenimente ce au în centru moda românească, promovând valorile autohtone, prin mijloace convenționale, cât și neconvenționale. Ne dorim să aducem un plus de notorietate designerilor și modei românești, alegând să punem tot know-how-ul profesional dobândit până acum, în acest scop. Camera de Modă își propune să aducă inovație în domeniul organizării de evenimente și, totodată, să mijlocească colaborări între designerii autohtoni și cei din afara granițelor.

Poți intra în legătură cu noi accesând pagina de contact printr-un click AICI.