Dolce & Gabbana se reîntoarce la calendarul oficial Milan Fashion Week

Afp photo / Giuseppe Cacace

După 22 de ani de la ieșirea din calendarul oficial și, implicit din Camera Națională de Modă a Italiei, în 1998, din cauza dezacordurilor cu vechea conducere a CNMI, Dolce & Gabbana va participa la prima săptămână digitală a modei de la Milano, organizată de către CNMI, în perioada 14-17 Iulie.

Într-un interviu acordat publicației Corriere della Sera, Domenico Dolce și Stefano Gabbana au dezvăluit că prezentarea celebrului brand va avea loc pe data de 15 Iulie, în grădinile Universității Humanitas, o școală medicală ale cărei cercetări le susțin. „Împreună este mai bine pentru Italia și pentru sistem”, au spus cei doi designeri.

Prezentarea de modă va fi transmisă în direct, la ora 17.30 (18.30 – ora României), pe platforma primei săptămâni a modei digitale de la Milano.

O revenire minunată a lui Dolce & Gabbana, deoarece întărește sistemul și asociația noastră. Acum, mai mult decât oricând, este important să fim uniți ca sistem și să protejăm industria noastră unică” – a declarat președintele CNMI, Carlo Capasa, într-un comunicat.

Am iubit întotdeauna Italia, toată frumusețea și resursele sale. Ne-am pus energia în sprijinirea țării și am făcut-o cunoscută în întreaga lume. Mai mult decât oricând, moda trebuie să fie pozitivă și unită. În momente grele ca acestea, am considerat că este important și corect să ne unim forțele“, au adăugat Domenico Dolce și Stefano Gabbana.

Foto: nos.nl