Rămas bun, geniul modei românești!

Razvan Ciobanu

A avut prima prezentare la 19 ani, iar în septembrie 2007 a participat la expoziția internațională de design vestimentar – The Train, desfășurată la New York, alături de Irina Schrotter și de alți designeri.

În ianuarie 2009 a lansat colecția primăvară-vară „Rochia”, care conținea 70 de rochii de seară, primind critici pozitive de la specialiștii în modă.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre geniile modei românești, colaborând cu branduri cunoscute cum ar fi Lowe, Armand Basi, Vivienne Westwood dar și cu o divizie Zara, și a fost unul dintre jurații concursului „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, în primele 3 sezoane.

Răzvan Ciobanu a încetat din viață la doar 43 de ani, în urma unui tragic accident de mașină.

S-a stins din viață nu doar un designer, ci un om extraordinar, un simbol – prin modul lui de a-și trăi viața, total nepăsător la ceea ce se întâmpla în jur, omul fără nicio grijă, mereu pus pe distracție și mare admirator al luxului și al opulenței, asa cum este descris, pe bună dreptate, de către Dana Enache – redactorul șef al revistei VIVA!, într-un amplu articol, pe cât de emoționant, pe atât de adevărat, pe care îl puteți citi, integral, AICI.

Rămas bun… Răzvan Ciobanu, geniul modei românești!

Fragment al uneia dintre prezentările de modă ale lui Răzvan Ciobanu

Credit foto: Facebook