Romanian Fashion Philosophy Fall/Winter 2019

RFP-Michal-Negrin
RFP-Michal-Negrin

Cea de-a șasea ediție a RFP va avea loc în perioada 18-20 Aprilie, la Qreator by Iqos.

Conform comunicatului de presă dat de către organizatori, structura evenimentului, care va dura 3 zile, este următoarea:

  1. Pe 18 Aprilie se va desfășura concursul tinerilor designeri – Romanian Fashion Design Talent Competition (RFDTC): 12 dintre cei mai talentați tineri designeri (studenți ai Facultăților de modă din România) vor încerca să impresioneze juriul format din: Eli Lăslean (designer), Răzvan Ciobanu (designer), Rita Mureșan (designer), Cristina Constantin (Editor Șef Fashion PR), Nausica Mircea (reprezentanta industriei textile) și Marzio Nocera (fondator Fashion Channel). Grație protocoalelor semnate de către organizatori cu omologii lor de la Internațional Young Designers Contest (IYDC) și European Fashion Talent Design Competition (EFDTC), ocupanții primelor două locuri vor reprezenta România la competiția internațională a tinerilor designeri, iar cel care se va clasa pe poziția a treia va reprezența România la competiția europeană. 
  2. A doua zi a evenimentului este dedicată brandurilor și designerilor români. Eli Lăslean va deschide ziua cu o colecție smart casual care va fi prezentată, în premieră națională, la RFP. O altă surpriză a zilei va fi lansarea internațională a unui brand românesc de ochelari de soare – MIRAZ Eyewear. Nausica Mode, Ștefan Muscă, Mirela Neguț (Chaotic), Târnava, IE Clothing și Anda Mănescu, vor transforma ziua de vineri într-una perfectă pentru iubitorii de modă.
  3. 20 Aprilie și ultima zi a Romanian Fashion Philosophy va fi dedicată designerilor internaționali. Creatori de modă și branduri din Italia, Franța, Anglia, Olanda, Austria, Rusia, Moldova și Jamaica, printre care Yulia Kosyak, House of Byfield, Julie Anne, Giesswein, vin la București cu cele mai tari colecții ale lor.

În toate cele trei zile de eveniment, prezentările vor avea loc din oră în oră, după un program care va fi anunțat din timp, iar în pauze vor avea loc lansări de produse, activări, degustări, concursuri etc., accentul fiind pus pe networking și socializare. Zona de Pop-Up Store va fi extrem de atractivă pentru publicul prezent, având în vedere că vor fi peste zece branduri prezente.

Pentru a celebra încheierea celei de-a șasea ediții a Romanian Fashion Philosophy, dar și pentru că sunt Floriile, la finalul ultimei zi va avea loc o petrecere pe cinste.

Așteptăm, așadar, surprizele următoarei ediții RFP.

Cei interesați pot aplica pentru invitații, AICI (click).

Preluare: Comunicat de presă Romanian Fashion Philosophy
Foto: Romanian Fashion Philosophy