Termeni de Utilizare

Utilizarea serviciilor şi/sau produselor oferite de Asociația CAMERA DE MODĂ A ROMÂNIEI, denumită în continuare Camera de Modă a României sau Camera de Modă, pe website-ul www.camerademoda.ro  se face cu acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

TERMENI GENERALI 

 • Accesarea acestui website presupune acordul dumneavoastră, în calitate de vizitator/utilizator, cu privire la termenii şi condiţiile de utilizare de mai jos. Prin continuarea utilizării website-ului, dumneavoastră – vizitatorul/utilizatorul, vă daţi acordul tacit în ceea ce privește termenii şi condiţiile de utilizare. 
 • Camera de Modă a României poate modifica sau schimba în orice moment conţinutul website-ului fără vreo notificare către vizitatorii/utilizatorii săi ori către terţe persoane. 
 • Camera de Modă a României poate limita accesul la website ori la anumite părţi din acesta. De asemenea, Camera de Modă poate limita accesul anumitor IP-uri fără notificare prealabilă şi fără angajarea vreunei răspunderi. 
 • Accesul la conţinutul website-ului www.camerademoda.ro este liber.
 • Camera de Modă a României îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării acestui website în orice moment, modificările fiind aplicabile imediat după publicarea lor pe site. 

DREPTURI DE AUTOR 

 • Toate informaţiile publicate pe website de către Camera de Modă a României (de la, dar fără a se limita la articole, fotografii, fişiere audio/video s.a) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, Legea nr. 84/1998, Legea nr. 129/1992.
 • Copierea sau orice modalitate de exploatare a conținutului este permisă cu menționarea Camerei de Modă a României și în limita a 500 semne. 
 • Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor. 

Site-urile web care preiau informaţii de pe acest website vor cita sursa (Camera de Modă a României) la începutul, jumătatea ori la sfârșitul textului.

În cazul în care vizitatorul/utilizatorul constată că un material publicat pe acest website încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, este rugat să ne sesizeze trimițându-ne un email la adresa office@camerademoda.ro.

Camera de Modă a României și logo-ul Camerei de Modă a României aparţin Asociației Camera de Modă a României, niciuna dintre ele neputând fi utilizată fără acordul scris al reprezentanților Camerei de Modă a României. 

LIMITAREA RĂSPUNDERII 

 • Toate informaţiile publicate pe site-ul www.camerademoda.ro sunt transmise de către Camera de Modă şi de către partenerii ori furnizorii săi de informaţii. Acest website furnizează instrumente de informare, dar nu oferă sfaturi şi nici nu face recomandări referitoare la anumite instrumente financiare, servicii sau produse. . 
 • Camera de Modă a României și partenerii/furnizorii săi de informaţii nu oferă garanţii privind acurateţea, integralitatea, succesiunea, integritatea, potrivirea sau actualitatea pentru un anume scop a informaţiilor oferite pe website.
 • Camera de Modă a României nu răspunde pentru erorile, inexactităţile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de website şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. Camera de Modă îşi declină orice responsabilitate privind garantarea acurateţii conţinutului website-ului sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.
 • Vizitatorul/utilizatorul website-ului este singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de Camera de Modă în legătură cu accesarea, utilizarea şi exploatarea informaţiilor publicate pe website. 
 • Camera de Modă a României nu răspunde faţă de vizitatori/utilizatori şi nici faţă de terţi pentru eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din informaţiile publicate pe website. 
 • Încălcarea acestor termeni şi condiţii de utilizare atrage răspunderea juridică a vizitatorilor/utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conform legislaţiei în vigoare. 

Această politică cu privire la Termenii de utilizare poate fi modificată în orice moment, fara o notificare prealabila.

Pentru a consulta Politica privind Cookie-urile click AICI, iar pentru Politica de Confidențialitate, click AICI.